Det er snart ved at være 100 år siden den første danske nødhjælpsorganisation så dagens lys, og siden dengang er der både kommet mange flere organisationer der hjælper de fattigste i verden, men også mange flere frivillige der støtter op omkring projekterne og hjælper med arbejdet. Al denne opbakning til det gode formål er med til at sikre, at nødhjælpsorganisationerne rent faktisk kan redde folk i sult og nød, sikre dem husly og mad, eller måske betale for skolegang.

På trods af at en stor del af verdenens befolkning får det bedre og får en økonomisk bedre fungerende hverdag, så er der stadig rigtig mange mennesker – selv i de rigeste lande – der sulter. For eksempel er der hver dag 200 millioner indere der lider af sult, selvom det er et af verdens driftigste lande og har mange penge blandt sig. Når folk de dør, så dør dele af en kultur også. Og hvis en hel lokalbefolkning dør bort på grund af sult, så risikerer vi at en stor del af nogle unikke og specielle kulturer går til grunde. Ved indsamling af penge ved raslebøsser og salg af tøj og ting, så er de frivillige kræfter med til at opbygge hele landområder op igen efter naturkatastrofer, såsom tsunami og jordskælv, eller bygge skoler og lægehuse til lokalbefolkningen. På trods af at Indiens regering har vedtaget ved lov at alle fattige i landet kan hente rationer af mad, så er der stadig mange tusinder af indere der dør af sult. Manglende information om sundhed og mulighederne for gratis mad fra regeringen er dagligdagen for rigtig mange børn og voksne.

Alle der støtter op om de internationale nødhjælpsorganisationer er også med til at bevare verdens kulturer, så fx den traditionelle indiske kultur, der lever blandt de fattigste af befolkningen uden for storbyerne, også bevares.

Post Author: RealityLife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like

Ham realitystjernerne går til

Det er ingen hemmelighed, at realitystjerner kommer lidt omkring i

Yoga for gravide

Er man som kvinde kommet i lykkelige omstændigheder og venter

Takket være den rigtige påklædning

Heldigvis for flyverdragten. Det er konklusionen efter en rigtig grim