Har du altid drømt om at komme tæt på de kendte på et af årets festivaler? Den letteste måde er at vente på, at de kendte træder ned fra de hellige backstage-haller og ned på festivalområdet til alle os dødelige. Den chance er ret lille og du kommer til at vente længe på, at det sker. Den anden og mere vovede mulighed er at snige dig ind backstage og være nede med de fede.

Den mulighed er væsentlig sværere og vejen er brolagt med vanskeligheder, men er ikke umulig for den, der bærer viljen. Det eneste du har brug for er forberedelse og en god portion frækhed.

Få dig et job som journalist

Første mulighed er at forsøge at få en presseakkreditering. De fleste gælder til festivalens medieområde, og nogle gælder også til det forjættede land, hvor alle de kendte drikker champagne; backstage-området. Den letteste vej er at kontakte festivalens pr-afdeling og overbevis dem om, at du er freelancejournalist/fotograf og skal interviewe et eller flere bands eller tage billeder af dem. De fleste festivaler er interesseret i at blive dækket bredt af medier fra ind- og udland, så dine chancer er allerede ok gode. Chancen for at blive akkrediteret kan blive endnu bedre, hvis du kan dokumentere, at du har en aftale med et medie, hvor du kan afsætte dine artikler eller billeder, så undersøg om du ikke kan lave en aftale med din lokale avis. Hvis ikke du kan det, kan du altid starte dit eget medie, internetavis eller lignende.

Bliv frivillig på festivalen

En anden mulighed er at melde sig som frivillig til et af årets festivaler. Du skal fra starten sørge for at blive gode venner med frivilligkoordinatoren, som fordeler opgaverne. Sørg for at du kommer så tæt på backstage-området som muligt, således at du har muligheden for at snige dig ind under dække af, at du er frivillig og ”på arbejde”. Held og lykke.

Post Author: RealityLife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like

Ham realitystjernerne går til

Det er ingen hemmelighed, at realitystjerner kommer lidt omkring i

Yoga for gravide

Er man som kvinde kommet i lykkelige omstændigheder og venter

Takket være den rigtige påklædning

Heldigvis for flyverdragten. Det er konklusionen efter en rigtig grim