Hvad i alverden er en sengerand? Måske stller du også det spørgsmål? I så fald er du ikke forælder til et barn i “tremmesengsalderen”!
Når dit barn forlader det trygge liv i vuggen og går over til tremmesengen, vil en del af udstyret være en – rigtig gættet – sengerand, dvs. en kant, der forhindrer barnet i at komme til skade i tremmerne.
Sebra sengerand er lavet af et fast skum, der gør den så stiv, at den står selv uden at falde sammen, og uden at man skal bøvle med at binde den fast til tremmerne. Sebra sengerand er beklædt med lækker 100 % økologisk bomuld og fås i en masse flotte farver og mønstre. Sengerandene er vendbare, så barnet får noget nyt at kigge på, når man vender rundt på randen.
I samme design har Sebra også ammepude, sengetøj, sovepose samt andet tilbehør til børneværelset, så hvis man lægger vægt på et smart ensartet, gennemdesignet look i sit børneværelse, er Sebra et godt sted at begynde.
Med Sebra sengerand får dit barn en dejlig “hule” at sove i, og samtidig giver det forældrene en tryghed at vide, at man kan putte sit barn i en seng, hvor sikkerheden er i top.

Post Author: RealityLife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *