vild med dans 2011

Nu er det snart tid til Vild med dans 2011 igen, og det er en noget blandet landhandel af deltagere der denne gang stiller op. Det skal nok blive en sjov sæson med Vild med dans. Nu er det ikke nok med de kendte deltagere, men også de professionelle dansere er blevet ligeså kendte. En gammel kending er Marianne Eihilt, som er vendt tilbage – og denne gang danser hun sammen med Tommy Kenter.

Listen over deltagere

Her er deltagernavne til 2011 sæsonen.

Skuespiller, Nicolaj Kopernikus, 44 år danner par med Viktoria Franova

Jeg tror Nicolaj når langt – han er blevet utrolig populær de sidste par år, og ikke mindst hans optræden i Mads og Monopolet får ham langt i Vild med dans 2011.

Skuespiller, Thomas Voss, 33 år danner par med Julie Westergaard

Der er nok ikke så mange der kender Thomas Voss endnu – men mon ikke Vild med dans kommer til at ændre det. Det kan også være han bare ryger ud med det samme, og forbliver ukendt skuespiller.

Bokser, Patrick Nielsen, 20 år danner par med Claudia Rex

Dette bliver nok det sjoveste – en bokser der skal danse. Og så en så ung som Patrick Nielsen. Det bliver sjovt at se, om dansetrinene i ringen kan overføres til dansegulvet.

Skiløber, Sophie Fjellvang Sølling, 30 år danner par med Silas Holst

En skiløber, meget ukendt – men det kan være hun bliver en ny darling, og får os alle til at købe skirejser til næste vinter.

Skuespiller, Tommy Kenter, 61 år danner par med Marianne Eihilt

Det umage par. Det var hun også med Robert og Joakim – men det gik jo sådan set meget godt. Kan hun tage vinderpladsen igen? Det finder vi ud af – Marianne Eihilt er utrolig populær, og det kan være Tommy Kenters chance for at komme lidt tilbage i rampelyset igen.

Sangerinde, Kaya Brüel, 38 år danner par med Steen Lund

En lille sangfugl er der også blevet plads til. Lad os håbe hun får mulighed for lige at synge lidt for os. Kan Kaya danse – godt spørgsmål.

Skuespiller, Anne Sofie Espersen, 37 år (fylder 38 den 27. august) danner par med Mads Vad

Igen en relativ ukendt skuespiller, der skal se om hun kan slå igennem. Der vil sikkert blive nævnt en del gange om hendes lidt mere kendte søster, Lene Espersen. Lad os se om Mads Vad kan svinge hendes karriere lidt i gang.

Rapper, Al Agami, 39 år danner par med Tine Dahl

Al Agami – det er sgu længe siden man har set noget til ham. Det skal nok blive sjovt at se om han kan shake lidt igen.

Politiker, Pia Allerslev, 38 år danner par med Michael Olesen

En politiker, og så lige midt i valgkampen. Har hun mon tid til det – eller bliver hun erstattet af andre. Det er vel også unfair kamp i valgkampen, at hun pludselig bliver kendt i hele landet.

Vejrvært, Eva Nabe Poulsen, 30 år danner par med Anders Jacobsen

Det har jo vist sig før, at vejrværter kan vinde, så hvorfor ikke også Eva Nabe Poulsen. Lad os se om hun kan danse, eller om hun bare skal tilbage til den blå skærm.

Skuespiller, Hella Joof, 48 år danner par med Tobias Karlsson

Hella Joof er en humørbombe, og altid god for et hurtig bemærkning. Det bliver godt at få hende tilbage på live TV, til lige at ryste lidt op i al seriøsiteten. Gad vide om hun kan danse. Hun er nok det stærkeste kort i Vild med dans 2011 deltagerne – for hun er meget populær for tiden. Elsker de TDC reklamer.

Musiker, Ole Kibsgaard, 45 år danner par med Karina Frimodt

Ole Kibsgaard er der sgu nok ikke mange der kender, med mindre de måske en gang har forsøgt at lære at spille guitar. Jeg tror Vild med dans har haft ufattelig svært ved at finde nogen der ville deltage, siden de skulle så langt ud i de semi-kendtes rækker for at finde Ole.

vild med dans 2011
Deltagere til vild med dans 2011

 

Post Author: RealityLife

One Reply to “Vild med dans 2011 deltagere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like

Hvem er med i vild med dans 2010

Der er fundet i alt 6 deltagere ud af de