Er man som kvinde kommet i lykkelige omstændigheder og venter sig et barn, så kan det både skabe glæde og spænding. Glæde og spænding over et nyt medlem i familien, men også spænding i kroppen, som følge af al den glæde, der suser rundt i hovedet. Tanker omkring fremtiden, fødsel og hverdagen når barnet er født, kan alt sammen påvirke en ellers perfekt hverdag. Men det findes der gode råd for, for det at skulle bringe et nyt menneske til verdenen, skal ikke være en byrde, men noget der skal nydes til fulde. Med yoga kan gravide få afløb for de spændinger der ligger i hovedet og kroppen – både under graviditeten, men også i løbet af selve fødsel og i tiden efter graviditeten.
Fra det øjeblik man beslutter at man vil have et barn, så vil de første spændinger opstå. Og man kan lige så godt fra starten få taget hul på både vejrtrækningsøvelser og øvelser for bækkenbunden, da det på den måde kan blive så naturligt som muligt at bruge under fødslen. Er man i god form og har dyrket yoga før graviditetens tidlige faser, så kan man også sagtens fortsætte med øvelserne langt ind i den højgravide fase.

Yoga er blevet bevist som et godt redskab til fødselsforberedelse, da kvinderne ofte føler en større kontrol over sig selv og fødsel i det øjeblik det sker. Et meget centralt element i yoga for gravide, er vejrtrækningsøvelser. Man lærer at lytte til kroppen og sin vejrtrækning på et dybere plan, og med de øvelser der også følger med, så er musklerne også bedre forberedt på fødslen. Dette kan alt sammen være med til at give en så smertefri og behagelig fødsel som muligt for alle, der er en del af det.

Post Author: RealityLife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may also like

Ham realitystjernerne går til

Det er ingen hemmelighed, at realitystjerner kommer lidt omkring i

Takket være den rigtige påklædning

Heldigvis for flyverdragten. Det er konklusionen efter en rigtig grim

Bevar deres kultur

Det er snart ved at være 100 år siden den